Project Description

Massasje

BESTILL TIME

Massasje Oslo – den beste massasje av erfarne terapeuter.

Indulgence for body and mind

Makia Oslo tilbyr massasjeteknikker fra hele verden.  Vi har et av de største utvalgene av profesjonelle massasjeteknikker i Oslo.

Terapeutene fra Makia Oslo har lang erfaring og gode kundereferanser.

En helbredende berøring som hjelper deg å slappe av og virker beroligende.

 Hawaiansk og australsk massasje som hjelper med sjelesmerte og kroppslige
plager, samtidig som den endrer negative mønstre og tro.

Den gjenoppretter harmonien og den følelsesmessige balansen og gir deg tilbake livsgleden.

Ansiktsløftningsteknikk – ALT (= FMI – Facial myofascial integration). Løfter og vitaliserer ansiktet gjennom bindevevsteknikk – en dyp men samtidig myk form for bindevevsmassasje. Ved å frigjøre opphopet stress fra huden og musklene, kan ansiktet få et mer avslappet uttrykk. Det kan også bidra til å foryngre utseende, gjøre huden mer elastisk og ansiktsuttrykket mer imøtekommende. En ALT behandling har varighet på ca. 1 time. 

Be Together – Massasje for To er en energigivende og avslappende terapeutisk kropps-massasje for to personer som nytes sammen. Massasjen er smertefri, skånsom og behagelig. Resultatet er en følelse av letthet, energi, velvære og kroniske smerter kan forsvinne.

Kongelig Massasje fra Hawaii – Massasjeteknikk som består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen. Behandling utføres i hele 120 min. Massasjen kan brukes mot kroniske smerter, smerter i nedre rygg, begrenset mobilitet, muskelspenning eller krampe. Hjelper mot stress, tretthet, depresjon o.l. Anbefalt av en rekke kjendiser. 

Lomi Lomi Nui Temple Massasje – Massasjeteknikk som består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen. Massasjen kan hjelpe på stoffskiftet og blod- og lymfesirkulasjonen, samtidig som den kan øke fleksibiliteten i ledd og muskler. Massasjen brukes mot kroniske smerter, stive muskler, korsryggsmerter, samt ved depresjon og stress. 

Tradisjonell Hot Stone Massasje Hot Stone Massasje utført med de ekte varme lavasteinene gir deg dyp avslappning av hele kroppen. Og med dette hjelper med å redusere stress ved å roe ned nærvesystemet, samtidig som du får massert stive og ømme muskulatur.

Idrettsmassasje – utført med elementer av fysioterapi ved alle slags idrettsskader og plager som for eksempel avrevne leddbånd, ødelagte skuldre, vridde ankler, såkalte tennis albue, osv. Massasjen tilpasses formålet med behandlingen. 

Dypvevsmassasje –fokuserer på omstilling av dypere lag av muskler og bindevev. Denne massasjen er spesielt nyttig for kroniske smerter ved utsatte områder som stiv nakke og øvre del av ryggen, korsryggsmerter, leggmuskel tretthet, og ømme skuldre.

Klassisk Massasje med/uten Healing – En avslappende og energigivende massasje med eller uten Reiki healing. Løser opp muskelspenninger og smerter, frigjør pust og gir økt bevegelighet til behandlet område. En behandlingsform som bidrar til å løse opp spenninger som for eksempel kan oppstå ved skader, dårlig arbeidsstilling, feilbelastning, anstrengelse og/eller følelsesmessige årsaker som for eksempel stress. 

Avslappende massasje – Denne massasjen passer mot stress, depresjon og alle typer nevroser. Den stimulerer musklene, og kan forbedre metabolismen, påvirke nervesystemet, øke livslysten og stimulere hjerte- og karsystemet. Massasjen utføres med langsomme beroligende anti-stress bevegelser.      

Revitaliserende massasje – utføres med bestemte bevegelser, en viss hastighet og med riktig kraftnivå i henhold til muskler, vev, blod og lymfeårer. Revitaliserende massasje kan eliminere effektene av stress, berolige kroppen, avslappe spente muskler, og gjenopprette ro og harmoni i kroppen. Denne behandlingsformen anbefales spesielt etter lengre tids mental- eller fysisk anstrengelse, samt i stressituasjoner eller ved tretthet. 

Nakkemassasje – Anbefales mot nakke og hode smerer. Problemer som ofte oppstår i forbindelse med arbeid på kontoret og ved datamaskin. Hjelper å slappe av og roe deg ned. Den gir en følelse av letthet.

Massasje for Gravide – Massasje av forskjellige kroppsdeler bidrar til en mer livlig flyt av blod og i lymfene som kan redusere hevelse, hjelpe nyrene og forbedre drenering av giftstoffer. Den kan løsne stramme muskler i nakke og skulder, forbedre lungenes funksjon og gi positiv effekt på mor og barn. En mild massasje av paraspinal muskler i korsryggen-sakral kan lindre. 

PeLoHa Massasje – energigivende og avslappende terapeutisk kropps-massasje som er skånsom og behagelig. Massasjen passer særlig for barn, eldre og funksjonshemmede. Resultatet er en følelse av letthet, energi og velvære. Massasjen kan eliminere effekten av stress, berolige kroppen, og gjenopprette ro og harmoni i kroppen. Kan også hjelpe med kroniske smerter. 

Kahi Loa Massasje – Enkel og anvendelig massasjeteknikk. En kilde til inspirasjon og fornyet energi. Virkningsfull metode for å balansere kropp og sinn.

Massasje 30 min – Kr. 450.-
Massasje 45min – Kr. 650.-
Massasje 60min – Kr. 850.-
Massasje 90min – Kr. 1150.-
Massasje 120 min – Kr.1390.-

Hawaiansk massasje

Lomi Lomi Nui 90 min – Kr. 1200.-
Lomi Lomi Nui 120 min – Kr. 1500.-
Kongelig Massasje 120 min – Kr. 2000.-
“If you want to relax, watch the clouds pass by if you’re laying on the grass, or sit in front of the creek; just doing nothing and having those still moments is what really rejuvenates the body…”.
FRIEDA FRIEDSON • MASSEUSE0%
SPECIAL OFFER

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on treatment..

BESTILL TIME