Project Description

Manikyr og Pedikyr med Shellac i Oslo

BESTILL TIME

Manikyr og Pedikyr med Shellac

På Makia Oslo ønsker vi å tilby våre kunder alt innen skjønnhets- og hudpleie. Derfor vi har utvidet vårt utvalg av manikyr og pedikyr behandlinger. Vi tilbyr blant annet vanlig manikyr og pedikyr med lakk, fransk manikyr, japansk manikyr, nailart og spa behandlinger inkludert parafin for ekstra glatte føtter og hender.

Hos Makia vi har også et bredt utvalg av farger, både til Shellac behandlinger og Gelish behandlinger. Behandlerne som utførere manikyr og pedikyr har lang erfaring og mange gode kundereferanser. Se bildene nederst på siden.

Shellac er en innovative Power Polish med UV³ teknologi. Med sine unike kunnskaper har den blitt en favoritt blant kunder. Den sitter feilfritt i opptil 14 dager med en utrolig høy glans uten riper, avskalling og matte overflater. Shellac kan fjernes på bare 8 minutter. Save

Gelish er tilsvarende Shellac. Gelenegler er ideelle for deg som ønsker naturlig utseende, forsterkning, beskyttelse, varig glans og perfekt fransk manikyr.

Hvis man velger å bygge på sine egne negler, er det liten risiko for skade av neglen. Det motsatte er ofte tilfellet, at neglen vokser seg sterkere når den er beskyttet fra ytre påkjenninger. Allikevel bør man være forsiktig hvis kunstneglene blir revet, bitt eller klippet av, og det er viktig å få fjernet negler hos en profesjonell slik at dine negler ivaretas.

Selve kunstmaterialet skader ikke neglen på noen som helst måte. Akrylatene som finnes i gele er bygd opp av det samme som proteser som blir brukt inni kroppen.

Vegansk Manikyr og Pedikyr

NCLA Beauty for å skape en destinasjon med produkter som er virkelig rene og nyskapende, samtidig som de holder seg fargerike og frekke. Med originalitet og sanselighet i kjernen, kombinerer NCLA Beauty sine produkter effektivitet med fantastiske dufter og teksturer.

Den grusomhetsfrie linjen er alltid laget i USA med rene, veganske ingredienser. Hvis du ser etter feel-good skjønnhetsprodukter du ikke kan leve uten, laget av kvinnelige grunnleggere, har du kommet til rett sted .

BEHANDLING  PRIS
Manikyr m/shellac  kr 570,-
Manikyr m/shellac – inkl. fjerning av shellac  kr 670,-
Fjerning av shellac  kr 200,-
Manikyr m/fransk shellac  kr 670,-
Spa-Manikyr  kr 250,-
Manikyr u/lakk  kr 350,-
Manikyr m/lakk  kr 350,-
Manikyr og pedikyr m/shellac  kr 450,-
Manikyr og pedikyr m/lakk  kr 1150,-
Manikyr og pedikyr u/lakk  kr 800,-
Gelenegler, etterfyll  kr 890,-
Fjerning av gelenegler  kr 350,-
BEHANDLING  PRIS
Fotpleie 60 min  kr 650,-
Fotpleie 45 min  kr 450,-
Spa fotpleie m/shellac  kr 950,-
SPA Fotpleie  kr 750,-
Pedikyr m/shellac – inkl. fjerning av shellac  kr 770,-
Pedikyr m/Shellac  kr 670,-
Tånegllakking  kr 400,-
Pedikyr med lakk  kr 550,-
Pedikyr m/fransk Shellac  kr 750,-
Fotmassasje / On Zon Su  kr 850,-
Pedikyr og Manikyr m/ Shellac  kr 1150,-
Pedikyr og Manikyr m/lakk kr 950,-
Pedikyr og Manikyr u/lakk kr 800,-

MAKIA NEGLE ART GALLERI0%
SPESIALTILBUD

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on treatment.

BESTILL TIME