Project Description

Vippeløft

BESTILL TIME

Vippeløft – nydelig behandling som gjør at dine egne vipper ser lengre og fyldigere ut. Dessutten blir de næret, farget og løftet fra røttene og resultatet varer opp til 8 uker.

Hvordan ta vare på vippene etter din vippeløft hos Makia?

Vippene dine blir næret takket være pleiende olje vi bruker som siste trinn. Unngå vann, fuktighet og damper innen 24 timer etter prosedyren. Etter den tiden kan du vaske vippene som vanlig. Våre stilister anbefaler å bruke ren mascara børste for å gre vippene oppover hver dag. Kom til neste vippeløft behandling snarest etter  5- 8 uker. Det er mulig å farge vippene i mellom behandlingene og bruke mascara.

Hvis du ønsker å åpne blikket sitt på mest naturlig og langvarig måte, har tunge, rette vipper av natur eller er følsomm mot øyesminke blir vippeløft behandling den beste løsningen til deg.

Permanent vippeløft er en trygg behandling som tar bare 60 minutter og skaper efekten av åpne, større øyne, og lengre vipper som varer opp til 6-8 uker.

Dette er mer enn bare farge og bøy på vipper!

Under prosedyren bruker terapeuten spesielle skjold som hjelper til å få ønskelig løft på naturlige vipper. Størrelsen på skjolden og dermed på løften kan tilpasses behøv og kvaliteten på selve vipper.I tilleg blir øvre vippene farget og behandlet med pleiende olje.

Denne keratin- og løftendebehandlingen er en ypperlig erstatning for vippe ekstensions og krever ikke påfyllingssesjoner eller bruk av mascara.

Alle som har sunne vipper og viser ingen hypersensitivitet egner seg for behandlingen.

Vi ber alle kunder om å komme uten mascara for behandlingen og følge hjemmepleie anbefalinger for å åpnå best mulig og langvarig resultat.

  • Kom til neste vippebehandling etter 6 uker

   Hjemmepleie rutine:

  • Ikke gjør vippene dine våte de første 24 timene, unngå badstue og damp eller svøming 2 døgner etter behandlingen
  • Ikke bruk sminke eller manipulere vippene innen første 24 timer
  • Gre vippene daglig og bruk naturlige oljer, vippeserum anbefalt av din vippeteknikker for å nære vippene
  • Kom til neste vippebehandling etter 6 uker

Øyeinfeksjoner, Øyekatarr, Betennelse av øyelokkene, Follikulitt –hårsekkbetennelse, Tørtøyne-syndrom, Sesongavhengige allergier,  Allergi mot fargestoffer, silikon, Tap av øyevipper, svake og skjøre øyevipper

Behandling Pris
Vippeløft inkl. farging av  øvre vipper Kr.  890,-
Vippeløft med farging av øvre og nedre øyelokk Kr.  950,-
BESTILL TIME

Om Volum Vipper – “Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine. Litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde….”.

Veronica Lauritsen • Makia kunde

“Mitt første besøk hos Makia var en god og behagelig opplevelse. Endelig synes vippene mine! :-)”.

Jeanette • Makia kunde

“Veldig fornøyd med mine klassiske vippeextensions!”.

Karina • Makia kunde

“Veldig hyggelig og dyktig betjening .”

Cathinca • Makia kunde0%
SPESIALTILBUD

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on treatment.

Bestill time