Kongelig massasje fra Hawaii – Behandling utføres i 120 min! Du finner ikke noen andre massasje som denne. Terapeuten tilpasser sin behandling til den enkelte kunde. Massasjeteknikken består av trykk, strekking og stimulering av vitale punkter i kroppen.

Massasjen brukes for å oppnå harmoni og riktig energisirkulasjon i kroppen, samt for å forbedre kroppens fleksibilitet.  Den er også kjent som en aristokratisk massasje, idet denne formen for massasje var reservert den kongelige familien på Hawaii.  Denne eldgamle massasjen med røtter i Hawaii-massasjen er vakker og harmonisk med sin kombinasjon av berøring og dans.
Fysisk helse – massasjen  hjelper på stoffskiftet samt blod- og lymfesirkulasjonen.  Samtidig øker den fleksibiliteten i ledd og musker og påvirker hele organismen positivt.  Gjennom forsiktig, men stilsikker berøring, gjennom å massere og gni hele kroppen med naturlige oljer, frigjøres spenning og dype låsninger.  Massasjen gjenoppretter også indre harmoni og kroppen føles fylt opp av ny energi.

Massasje for berøring av hele vårt vesen!

Kongelig massasje fra Hawaii – 120 min