Hvorfor massasje og andre behandlinger hos Makia

er trygge og bra til deg?

Makia vil forsikre sine kunder om at vi følger alle råd fra Helsedirektoratet om forebygging av smitte med de grunnleggende kravene til smittevern som gjelder for vår virksomhet.

Vi er ekstra oppmerksomme på dette temaet. Takket være et stort lokale og det faktum at alle behandlinger som manikyr, pedikyr, vipper- og bryn utføres i separate rom, er smitterisikoen svært lav hos oss. Massasje er også en trygg behandling, det er ingen mulighet for infeksjon via hudkontakt. Massasje kan hjelpe deg med å styrke kroppen din og dermed gjøre den mer motstandsdyktig mot infeksjoner.

I følge råd fra FHI ber vi alle som kommer til prosedyrene om å vaske hendene sine før og etter behandlingen.

Våre terapeuter er nøye med personlig hygiene på jobben. Våre rutiner innebærer desinfisering av alle overflater og alt utstyr som blir berørt. I følge råd fra Folkehelseinstituttet bruker vi munnbind.

Om du selv velger å bruke munnbind er det viktig at du gjør det på riktig måte:

**Dersom en pasient/bruker eller behandler/ansatt utvikler symptomer på akutt luftveisinfeksjon under behandlingen/konsultasjonen bør personen ta på seg munnbind og behandlingen avsluttes.

• Bruk av munnbind og/eller ansiktsmaske erstatter IKKE andre smitteforebyggende råd om hånd- og hostehygiene, å holde seg hjemme ved symptomer på luftveisinfeksjon og å opprettholde avstand mellom personer der det er mulig.**
Du kan lese mer her:

https://www.fhi.no/nettpub/

Vi anbefaler deg å se på et intervju med dr. Bruce Lipton, verdenskjent stamcellebiolog, bestselgende forfatter av The Biology of Belief og mottaker av Goi Peace Award 2009. Sjekk lenken her.

https://www.gaia.com/share/ck8pp5n1800gs0io5410z6msq?rfd=OerlpQ&language%5B0%5D=en