Project Description

Powder Ombre Brows

BESTILL TIME

Takket være den dyktige spredningen av pigmentet, vil frontene på øyenbrynene være delikate og graderingen vil være synlig fra bunnen av øyenbrynene og oppover. Denne teknikken gjør det mulig å oppnå maksimal naturlig effekt og passer for alle hudtyper og mennesker i alle aldre. Permanent sminke ved bruk av Powder ombre brows- teknikken er velegnet for mennesker med fet hud.

Når du velger permanent-makeup Ombre Brows, bør du sette deg grundig inn i hele øyenbrynens pigmenteringsprosess.

  • Det første stadiet før pigmentering er å kartlegge enhver mulig kontraindikasjon som vil kunne blokkere en operasjon. Ikke legg skjul på informasjon om helsen din. Individuelle kontraindikasjoner var ikke på kortet uten grunn. Å dekke dem opp kan ha en dårlig effekt på pigmentering og sluttresultatet.
  • Neste trinn er å justere øyenbrynene og den innledende tegningen, som tar sikte på å visualisere brynenes endelige form. Fokuser deg på hver minste detalj som: øyenbrynslengde, symmetri, tykkelse. Husk imidlertid at tegning er et stadium som tar sikte på å bestemme den perfekte, nøyaktige og presist markerte formen (ved første øyekast kan det virke tykt / grovt). Fortell linergisten om bekymringene dine! Permanent sminke er en behandling hvis effekt er permanent og den ikke kan fjernes så lett, så vær ikke redd for å snakke om dine egne følelser.
  • Sterkere fargemetning umiddelbart etter inngrepet,fulgt av rødhet i det pigmenterte området er en helt naturlig reaksjon.

Vær oppmerksom på at etterbehandling er minst like viktig som selve behandlingen.

Det er viktig å følge spesialistens instruksjoner. Hvis du vil at øyenbrynene skal leges jevnt og det endelige resultatet er tilfredsstillende, kan du lese anbefalingene etter behandlingen, som du finner nedenfor på denne siden.

Husk at permanent sminke er en invasiv prosedyre. Ved hjelp av en nål og en enhet som er spesielt designet for dette, introduserer vi pigment mellom overhuden og dermis.

De to første dagene er veldig viktige. Du bør vaske øyenbrynene 2-3 ganger om dagen for å vaske overflødig plasma og forhindre større skabb. Det bør dannes en delikat film på overflaten av øyenbrynene, som gradvis skal skrelle dag etter dag. Ikke få panikk når det er en synlig fargeforskjell mellom skurven og effekten er der skurven allerede har gått.

Den fjerde dagen etter inngrepet, må du begynne å fukte øyenbrynene dine ved å påføre et veldig tynt lag med bepanthen (for tykt lag kan føre til at pigmentet kastes ut fra huden, slik at pigmentet ikke blir akseptert)

Du fukter øyenbrynene i ytterligere 10 dager. Den endelige fargen vil være synlig etter 4 uker fra pigmenteringsdagen. Viktig! Rengjør og skyll øyenbrynene fra resten av forrige lag før du bruker et nytt lag av produktet.

Under helbredelse av øyenbrynene må du ikke: skrape skorper, bruke kosmetiske produkter, vaske øyenbryn noe annet enn grønnsåpe, bruk solarium, badstue.

Hver klient før prosedyren fyller ut et behandlingsskjema på grunnlag av hvilken en erfaren linergiker sjekker om klienten kvalifiserer for inngrepet. Hvis noen kontraindikasjoner angår din person, helsetilstanden din, bør du umiddelbart informere personen som skal utføre prosedyren. Husk at å skjule sannheten på skjemaet vil ha ubehagelige visuelle konsekvenser. Permanent sminke er en invasiv prosedyre.

Når du avtaler en fast make-up-avtale, kan du spørre linergisten om kontraindikasjonene for inngrepet. Alle kontraindikasjoner kan også finnes under denne delen.

Viral betennelse, for eksempel gulsott, hepatitt, HIV og AIDS

Graviditet, amming

Avansert, ustabil diabetes

Forhøyet temperatur

Tar sterke steroidemedisiner

Allergier mot hårfargestoffer og medisinsk anestesi

Hudavvik på pigmenterte steder (fødselsmerker, vorter)

Purulent kviser, virus-, bakterie- eller soppinfeksjon

Ferske arr

Hud med en tendens til kolloider og arr

Veneriske sykdommer

Kreft – bare under behandling

Hemofili

Psoriasis

Aktiv herpes

Avansert skjoldbrusk sykdom

Sterk brunfarge

Brynfarge (laget dagen før prosedyren)

Samsvar med anbefalingene etter behandling er et viktig element i prosedyren. Hvis du vil at det endelige resultatet (etter helbredelse) skal være tilfredsstillende, ta vare på behandlingsstedet som linergisten ba om, ellers vil du bare kunne klandre deg selv.

Umiddelbart etter behandlingen kan huden være svakt eller rød. Det er en overgangsperiode som går raskt. Permanente øyenbryn umiddelbart etter behandlingen er mer uttrykksfulle. De kan virke overdrevne. Husk at innen syv dager etter behandlingen skal overhuden flasse av og sminken blir lysere med omtrent 50%.

Du må være tålmodig. Ikke skrap! Riper kan svekke pigmentets intensitet og forårsake arr.

Huden trenger 1 måned for full regenerering. I løpet av denne tiden vil fargen stabilisere seg i huden. Den endelige effekten av pigmentering kan vurderes etter min. 4 uker etter den første behandlingen.

Ikke prøv å være “smartere” enn en spesialist, ikke innfør dine egne omsorgsregler.

Permanent sminke har rett til misfarging og det har ingenting å gjøre med den lave kvaliteten på behandlingen eller den lave kvaliteten på produktene. Pigmentet endres under påvirkning av mange eksterne faktorer så vel som under påvirkning av vår helsetilstand, og det er grunnen til at korreksjon anbefales etter 1-1,5 år etter den første pigmenteringen.

Om Volum Vipper – “Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine. Litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde….”.

Veronica Lauritsen • Makia kunde

“Mitt første besøk hos Makia var en god og behagelig opplevelse. Endelig synes vippene mine! :-)”.

Jeanette • Makia kunde

“Veldig fornøyd med mine klassiske vippeextensions!”.

Karina • Makia kunde

“Veldig hyggelig og dyktig betjening .”

Cathinca • Makia kunde0%
SPESIALTILBUD

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on treatment

Bestill time