Project Description

Massasje for Gravide

BESTILL TIME

Graviditeten er den vakreste tiden i en kvinnes liv. Det er en ren erfaring av skapelse,en velsignet tilstand.

Gudinne som gir et liv. I gamle innfødte kulturer,der barnet ble ansett som den største skatten, feiret dets fødsel til verden.Det ble antatt at barn er de mest rene av folket, fordi de bor like ved Skaperen.

Å gi en gravid kvinne en massasje bringer velferd og lindring av fysiske og psykiske ubehageligheter. Dette er en  spesielt tilpasset gravide. Gravidmassasje av lemmer bidrar til en mer livlig flyt av blod og lymfe som reduserer hevelse,hjelper nyrene og forbedrer drenering av giftstoffer.

En mild massasje av paraspinal muskler i korsryggen-sakral bringer lindring. Denne massasjen er et flott supplement i forberedelsene til fødselen og vil hjelpe barnet å oppleve glede og trivsel.

Massasje er vårt lidenskap. Vi elsker å gjøre gravidemassasje  fordi jeg kan se hvor gode resultater det bringer til en fremtidig mor og hennes barn.

Dette har også en beroligende effekt på barnet. Den kan løsne stramme muskler i nakke og skulder, forbedre lungenes funksjon og gi positiv effekte på mor og barn.

Behandling Pris
Massasje for  Gravide / 60 min Kr.  850,-

Beste Massour i hele Norge.

Iivi L , Iivi L
Takk for din tid & for tilpasning av behandlingen som min kropp trengte, har det lettere i dag! Takk Krzyzstof 😉
Veronica, Veronica
Kristoffer er super flink! Gått fast hos ham i flere år, og kan anbefale ham. Han tilpasser behandlingen og har hender som «ser» utfordringene dine.
Monica