Project Description

Soneterapi – On Zon Su

Massasjen On Zon Su hjelper deg i å opprettholde og revitalisere din gode helse, balanse og energi, samt å oppnå fred og indre harmoni. For mange blir den en hverdagens meditasjon, en seremoni som renser både kropp og sjel. Her handler det om fotrefleksologi, også sentralt innen akupunktur, hvor man gjennom stimulering av utvalgte punkter på foten kan endre helsetilstanden til korresponderende organer og deler i menneskekroppen. Den kan anvendes som en del av tradisjonell kinesisk medisin, og derfor som en metode for behandling og diagnose, selv om det ikke er nødvendig å gjøre en presis diagnose, i og med at massasjen On Zon Su bidrar i sin natur til å gjenopprette balanse i kroppens funksjon.

BESTILL TIME

Hvorfor fotrefleksologi, hvorfor On Zon Su?

Fotmassasjen On Zon Su er fremfor alt meget behagelig. Massøren vil omfavne dine føtter med mykhet og styrke i hendene og med ro i sinnet. Dette skaper i øyeblikket en opplevelse helt utenom det vanlige, men også en varig, positiv og lindrende effekt i din kropp og sjel.

On Zon Su er en taoist fotmassasje, og faktisk den eldste kjente fotmassasje i menneskehetens historie. De første kartene for denne massasjen ble nemlig opprettet for over 7000 år siden. Dens teknikker har blitt prøvd av hundrevis av generasjoner av massasjeterapeuter og mestere innenfor massasjekunsten.

On Zon Su er en energimassasje, hvilket vil si at det ikke bare brukes et stort spekter av teknikker og midler innen fysisk massasje, men også teknikker på andre, mer subtile, spirituelle plan. Med denne teknikken kan vi få tilgang til de lagene i sjelen og kroppen vår som vi ofte ikke engang visste fantes, og som kan kartlegge de problemene som blokkerer vår helse og utvikling.

60 min On Zon Su soneterapi – Kr – 850,-

Om Volum Vipper – “Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine. Litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde….”.

Veronica Lauritsen • Makia kunde

“Mitt første besøk hos Makia var en god og behagelig opplevelse. Endelig synes vippene mine! :-)”.

Jeanette • Makia kunde

“Veldig fornøyd med mine klassiske vippeextensions!”.

Karina • Makia kunde

“Veldig hyggelig og dyktig betjening .”

Cathinca • Makia kunde

https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/iframe-resizer/2.8.3/iframeResizer.min.js

0%
SPESIALTILBUD

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on treatment

Bestill time