Project Description

Brasiliansk Voksing

BESTILL TIME

Hva er Brasiliansk Voksing?

Med en brasiliansk voks blir kjønnshår fjernet fra forsiden av kjønnsbenet,

rundt de ytre kjønnsorganene, mellom øvre lår og rundt anusen. Avhengig av dine preferanser, kan du velge å fjerne alt håret i området eller la det være en liten hårstrimmel foran.

Hvordan er dette forskjellig fra en bikini line voks eller brasiliansk voks?

Under en runnleggende voking av bikinilinjer fjernes vanligvis hår i bikiniregionen, uansett hvor håret kan stikke ut fra en badedraktbunn: sidene av bikinilinjen (eller undertøy) og mellom navlen og kjønnsbenet.

Full voksing av bikini linje inkluderer alt i en bikinilinje, samt hårfjerning forsiden av kjønnsbenet.

Her kan du velge å legge igjen en tripe, trekant eller firkant med hår. Brasilian går et skritt videre ved å tilby fullstendig kjønnshårfjerning: fra fremre del av kjønnsbenet til området under, kalt perineum, til anus.

Utenfor en jevnere bikiniregion er voksing en form for dyp peeling.

I følge American Academy of Dermatology fjerner denne typen fysisk peeling døde hudceller fra det øverste laget av huden for å fremme kollagenproduksjon og øke effekten av aktuelle behandlinger.

Denne formen for hårfjerning er også en av de minst irriterende for huden.

Når det gjøres riktig, er det mindre sannsynlig at voksing forårsaker uønsket utslett, støt eller annen irritasjon enn å bruke en epilator eller barbering.

Men det er ikke alt. Voksing trekker ut hår fra roten.

Når håret vokser tilbake på samme sted, er det vanligvis svakere, mykere og tynnere enn før. Dette betyr at du over tid vil ha mindre hår å pleie – og håret som blir igjen vil være mer håndterlig. Regelmesige behandlinger er rekomendert for å svake hårseken.

Interessert i å få en brasilianer, men usikker på om det er riktig trekk? Det er noen ting du bør vurdere, avhengig av omstendighetene dine.

Du har menstruasjonen

Det kan være lurt å vurdere å planlegge avtalen din på nytt. Når du menstruerer, blir huden rundt kjønnsbenet litt mer følsom, og du er mer utsatt for kramper.

Hvis du fortsatt er ned for å vokse deg, må du bruke en tampong til avtalen din. De fleste hudpleie vil ikke vokse hvis du bruker en sanitetsbind.

Du er gravid

Det kan være lurt å ta kontakt med legen din om du er i siste trimester. Ellers er du sannsynligvis god til å gjør det. Bare husk at hormonene endrer seg, og dette kan påvirke smertetoleransen.

Du har genital piercinger eller tatoveringer

Hvis du har en tatovering, kan voksing faktisk bidra til å eksfoliere området og gjøre blekket ditt mer fremtredende.

Når det gjelder genital piercing,

vil voksteknikeren sannsynligvis be deg om å fjerne studen. Hvis du ikke klarer å fjerne piercingen, vil de bare jobbe rundt i området. Bare vet at du kanskje har noen løshår i nærheten av piercing.

Huden din kan brasiliansk voksing være mer følsom hvis du tar antibiotikahormonerstatninger eller hormonell prevensjon. Du kan sannsynligvis fortsatt vokse deg, men du bør sjekke med legen din for å være sikker. 

 Du bør også sjekke inn med legen din dersom du tar orale kvisemedisiner, for eksempel Accutane, eller bruker aktuelle retinoidersom Retin-A. 

 Disse medisinene svekker hudbarrieren gjennom kjemisk peeling, og voksing kan føre til smertefull overexfoliering. 

 Stråling og cellegift kan også føre til økt hudfølsomhet og tørrhet voksing er kanskje ikke den mest komfortable hårfjerningsmetoden. 

 Sjekk inn med deg selv før avtalen for å være sikker  at du er klar. Du burde: 

  •  Sørg for at håret ditt er minst ¼ tommer langt – omtrent  størrelse med et riskorn. Hvis den er lengre enn ½ tommekan det være lurt å trimme den litt slik at voksen er i stand til å gripe bedre. 
  •  Eksfolier forsiktig med en polstringsvott eller vaskeklut et par dager før avtalen din for å forhindre inngroste hår. 
  • Unngå soling i minst 24 timer før avtalen, da dette kan føre til at huden blir mer følsom. 
  • Kutt ned  alkohol og koffein dagen for avtalen din. Begge kan føre til at porene dine strammes og gjør voksingen mer smertefull. 
  • Bruk pustende undertøy i bomull eller løse bunner til avtalen din for maksimal komfort. 
  • Ta en reseptfri smertestillende medisin omtrent 30 minutter før avtalen din for å redusere smerte. 
  • Ankomme minst 10 minutter tidlig til avtalen din, slik at du kan sjekke inn og bruke badet, om nødvendig. 
Behandling Pris
Brasiliansk voksing (kvinner) Kr. 570,-
Brasiliansk + legger Kr. 750,-
Brasiliansk+ ben Kr. 999,-

Om Volum Vipper – “Denne gangen ønsket jeg et mer naturlig resultat, noe jeg absolutt synes Gloria fikk til. Hun passet også på å bruke forskjellige lengder på vippene slik at hun fikk åpnet øynene mine. Litt mer enn hva jeg følte forrige extensions gjorde….”.

Veronica Lauritsen • Makia kunde

“Mitt første besøk hos Makia var en god og behagelig opplevelse. Endelig synes vippene mine! :-)”.

Jeanette • Makia kunde

“Veldig fornøyd med mine klassiske vippeextensions!”.

Karina • Makia kunde

“Veldig hyggelig og dyktig betjening .”

Cathinca • Makia kunde0%
SPESIALTILBUD

Take some time. Treat yourself. You deserve it.

Book a treatment this month and receive a 15% on all further treatments.

Bestill time